maanantai 7. toukokuuta 2012

Kaupunki merenrannalla

Vihdoin ja viimein, tein sen mitä monesti lupailin ja uhkailin! Aloitin vihdoinkin tekemään sims tarinaa. Nyt saanen pyytää aplodeja, sillä itsestäni tämä on jo saavutus, kun kaksi vuotta aina silloin tällöin haaveillut ja pohtinut tarinan aloittamista ja tässä sitä ollaan. Päätin että aloitan tarinan kirjoittamisen niin, että en suunnittele etukäteen. Viimeksi tarinan teko kaatui juuri siihen, liika suunnitteluun. Joten tämä tarina etenee niin kuin on edetäkseen, joten ideat syntyvät tarinaa luodessa. Ideoita pursuava pääni keksii koko ajan lisää ja lisää ideoita ja juonen käänteitä, mutta tälläkertaa ne eivät tuota paineita. NYT, olkaa hyvä ja nauttikaa. Toivon todellakin että pidätte. :)

------------------------------------------------------------


Jossakin päin maailmaa, jonkun kauniin sinisen meren äärellä, joidenkin suurien vuorien takana on kaunis kaupunki, joka pitää sisällään värikästä ja erilaista väkeä.

Tämän kauniin merenrantakaupungin rantaosaston laidalla könöttää uudehko, yksinkertaisen moderni talo.

Talon kuistilla, sen lasisten ovien edessä, löhöilee päivän sanomalehti, jonka reipas nuori postipoika on siihen viskaissut aamuisen kierroksensa aikana.

Raikkaaseen merituulen vilvoittamalle kuistille kopistelee korkokengät. Nainen kahmaisee juuri painetun paperille tuoksuvan sanomalehden käteensä, niinkuin jokaisena aamuna hän tekee.

Nainen istahtaa ruokapöydän ääreen, rapistelee lehden auki ja lukaisee päivän uusimmat uutiset.

Vartin verran nainen kuluttaa aikaansa tuon paperi nivaskan lukemiseen. Hän selaa pikaisesti urheilu osion, pysähtyy hetkeksi rikososaston kohdalla, jatkaa silmäillen tv oppaan ja naurahtaa sarjakuville.

Kahvikone piippaa ilmoittaakseen, että kuuma kupillinen kahvia on nyt valmis valutettavaksi.

Nainen siirtyy takapihan pöytäryhmän luokse siemailemaan aamukahviaan. Tuttu maku huuhtoo hänen suunsa, kun kahvikuppi samalla tyhjenee tyhjenemistään.

Kuuman kupillisen jälkeen, tuo sirovartaloinen, rusehtavatukkainen nainen pulahtaa uima-altaaseen. Kymmenisen minuuttia hän uiskentelee altaan päästä päähän, saaden lihaksensa vetreytymään ja heräämään aamukohmeesta.

Viileä suihku uinnin jälkeen herättää viimeistään koko kropan. Nainen uhraa suihkussa oloon vain hetken, sillä kello lähenee jo hyvää vauhtia kahdeksaa.

Nainen kipittää kotinsa yläkertaan lipaston luokse. Puinen vaatelaatikko auki ja työvaatteet esille. Vielä nopea katsaus peiliin ja hän on valmis lähtemään kohti työmaata ja uusia haasteita.

Hän on Roxana Force. Yksi oman kaupunkinsa reippaimmista ja urhoollisimmista poliiseista.

Joka aamuinen kimppakyyti hakee Roxanan tasan samaan aikaan hänen kotinsa edestä. Kaikki on Roxanalle niin täsmällistä ja osa arkea.

Kimppakyyditys vie porukan kaupungin poliisiasemalle, jossa Roxana aloittaa työpäivänsä kirjaamalla itsensä sisään ja hoitamalla aamun paperityöt.

Työpäivän aikana hän hoitaa moni erilaisia ja eri tyylisiä työtehtäviä, kuten ylinopeudesta sakottamista, ratsioita rötöksistä epäiltyjen koteihin, häiriköivien humalaisten kerääminen puiston penkeiltä pois ja kaikkea muuta, mitä ikinä poliisien harteille vain sysätäänkään.

Ainoana ehkä hieman kehnona puolena poliisin työssä on se, että työajat eivät ole koskaan täsmällisiä. Työpäivä työtehtävistä riippuen voi kestää viidestä tunnista kahteenkymmeneen. Ja tämä oli yksi niistä päivistä, kun Roxana menee aamulla töihin ja palaa uupuneena seuraavana aamuna kotiin.

Roxana on uupunut ja erittäin väsynyt pitkän päivän jäljiltä. Hän taisi jopa torkahtaa kotimatkalla autoon ja nyt hän voisi mielellään jäädä nukkumaan vaikka seisaalleen.

Työpäivä vei kaikki mehut koko kropasta. Kaiken lisäksi tuo vanha perinnepiironki on erittäin helposti jumittuva. Roxana kiskoo kaikin viimeisin voimin laatikkoa auki, jotta hän saisi uniformunsa pois.

Vihdoinkin tuon sitkeän laatikon auetessa, Roxana reppana pyllähtää lattialle. Epätoivon ja väsymyksen saattelemana hän nousee ylös, repii uniformunsa pois ja vetäisee päälleen nopeasti ensimmäiset vastaantulevat rennot vaatteet.

"Nyt nukuttaa..." Roxana mumisee itsekseen ja laahustaa olohuoneeseen, raskain väsynein askelin.

Valot kiinni, silmät kiinni, pienet päiväunet helpottavat.

Muutamien tuntien päästä Roxana herää pirteänä ylös mukavan pehmeältä sohvaltansa.

'Ah, niin ihanaa saada välillä vähän nukkua. Onneksi kello ei ole paljoa, kerkeän käydä koneella kurkkaamassa olenko saanut vastauksia treffi ilmoitukseeni.' Roxana pohtii mielessään ja lähtee yläkertaan.

'Sähköpostissa ei mitään...' Roxana mietiskelee selaillessaan postiaan läpi.

"No täällähän onkin muutama vastaus tullut!" Hän hihkaisee iloisena, avatessaan treffin haku sivuston.

"Yhh.. Villipeto69..." Roxana yökkäisee lukiessaan vastauksia profiilissaan.

Roxana naurahtaa ja irvailee eräälle kommentille, jossa joku erittäin egoa kohottavaa nimimerkkiä käyttävä mies ehdottaa hänelle villiä yötä ja rahan menoa. "Onkohan nuokin loppujen lopuksi jotakin teinipoikia tai ikäloppuja harmaahapsuja."

"Ohhoh.. Tämähän näyttää hyvältä.." Roxana henkäisee katsoessaan viimeisintä ja lupaavinta vastausta.

Roxana innokkaana selaa miehen profiilin läpi ja päättää, että tämän kanssa on päästävä treffeille. Roxana naputtelee miehelle viestin, jossa ehdottaa treffaamista kaupungin kantakuppilaan, jossa on ihan kaikkea mitä treffeillä tarvitaan. Biljardipöytä, karaoke, baaritiski. Roxana onneksi mies on myös onlinessa, joten treffit on sovittu. "Apua, tästä se lähtee!"

Roxana kapuaa baarin portaat ylös, jossa biljardipöydät sijaitsevat. Baaritiskin luona hän bongaa miehen jonka kroppa on treenattu ja ruskettunut. Roxanaa hymyilyttää, 'Tuon on oltava hän!'.

Roxana istahtaa baarijakkaralle, vilkaisee komeaa miestä koti ja huikkaa "Olet kai Chris24?".

Komistus kääntyy Roxanaa kohti, "Ja sinä taidat olla Punatukka89, otaksun." hän hymyilee hurmaavasti. 'Ah, täydellinen ääni...' Roxana toteaa mielessään ja voisi sulaa ihastuksesta.

Mies kääntyy tarjoilijan puoleen "Talon ykköset minulle ja upealle punatukkaiselle daamilleni." hän tilaa talon mehukkaimmat drinkit.

Roxana ja komea ruskeaverikkö siemailevat muutaman samanlaisen drinksun ja päättävät siirtyä mukavammalle sohvaryhmälle istumaan ja tutustumaan toisiinsa.

Miehen nimeksi paljastuu Chris Ingore, niinkuin hänen nimimerkistään osasi hieman jo päätelläkin. Chris vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta persoonalta ja Roxana on aivan sulaa vahaa miehen edessä. Komistuksen ei tarvitse kun puhua, niin Roxanan jokainen ruumiinosa on kuin muovailuvahaa hänen edessään. He vaihtavat ajatuksiaan ja mietteitään, drinkit vaihtuvat toiseen, tunnin kuluvat kuin minutit.

Illan edetessä Chris kahmaisee Roxanan kainaloonsa ja nainen on jo täysin hänen pauloissaan. 'Parhain treffiseuralainen kautta aikojen! Kunpa ilta ei päättyisi ikinä.' Roxana haaveilee mielessään samalla kun nojailee tuon komean uroon lihaksikasta käsivartta vasten.

Keskustelut käyvät erittäin flirttaileviksi ja alkoholillakin alkaa jo olla arpansa pelissä, sillä tuo ensisilmäyksellä rakastunut punatukka on aivan valmista kauraa miehen edessä.

Rox nousee miehen ylitse, lähtee tanssilattiaa kohti sanoen flirttailevalla, pehmeällä äänellä "Jos herra osaa käsitellä naista tanssilattialla, annan siihen nyt mahdollisuuden."

Jukeboksi pauhaa ja kuumimmat hittibiisit vaihtuvat toiseen, kun nuori pari tanssahtelee parketilla.

Roxana on tuona hetkenä elämänsä onnellisin ja ihastunein. "Osaat tosissaan tanssia Chris, miten oletkaan noin täydellinen?" hän naurahtaa ja kieppuu Chrishin kaulassa.

"Olet kaunein näkemäni nainen Rox, harmi että pilkku tulee näinä minuutteina ja tanssimme jää kesken. Sinulta jää näkemättä parhaimmat pyöritykseni." Chris flirttailee.
"Ja mikähän estää herraa tanssittamasta minua täällä seuraavalla kerralla?" Rox iskee silmää ja kikattaa.

Baarin ulkopuolella, hyvästien tullessa eteen, Chris ja Roxana seisovat hetken hiljaa baarin ulkopuolella. Rox kahmaisee miehen suuret ja lämpimät kämmenet käsiinsä ja hymyilee vienosti.

Chris sieppaa naisen syleilyynsä ja suutelee tulisen lempeästi, pitkään ja hartaasti. Roxana tuntee kuinka hänen jalkansa nousee maasta, niinkuin elokuvissa. Roxana naurahtaa mielessään ja samalla rakentelee pilvilinnoja, 'mies osaa suudellakin kuin mies, hän on jotain aivan liian upeaa!'.

Hyvästien jälkeen, Chris lupaa varmasti ottaa yhteyttä Roxanaan. Sitä Rox ei tahdo epäillä hetkeäkään. Mieshän oli kaikin puolin täydellinen pakkaus ja tämän upean tunteen hän tahtoo jatkuvan pitkään. Taksi kaarsi pihaan ja Rox sujahtaa autoon, vilkuilee takaikkunasta Chrishiä ja upputuu omaan haavemaailmaansa. Mies oli kuin unelma.

-------------------------------------------------------------------

Voalá, ensimmäinen osa uunista ulos. :) Mitäs piditte? Jakakaa ihmeessä kommenttinne, kriteerinne, risut ja ruusut. Otan kaiken avosylin vastaan. :)

12 kommenttia:

 1. Vautsi! Tykkäsin tosi paljon tosta alusta, kun olit kuvannut Roxanaa eri kuvakulmista, mutta et näyttänyt naisen kasvoja, etkä kertonut nimeä yms. heti :) Hienosti oot käyttänyt just eri kuvakulmia, lähikuvia jne. Monipuolisesti siis, mikä on ehdottomasti hyvä juttu! Teksti oli sujuvaa, helppolukuista ja selkeää. Tarina meni mukavasti eteenpäin. Itseäni jäi jänskättämään tuo Chris, bongasin nimittäin herralta sormuksen vasemmasta nimettömästä ja jäinkin miettimään, että olikohan se vahinko vai tarkoitus? Yrititkö mahdollisesti vihjaista lukijalle, että Chris olisi naimisissa? Hassua, ettei Roxana huomannut sitä ;) Malttamattomana jään odottelemaan jatkoa. Minä ainakin tykkäsin aloituksesta :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tarina:) Ei yhtään tiedä miten tämä jatkuu, ja sehän siinä jännää onkin! Rox on mukavan persoonallinen, sekä harvemmin näkee tällaisten "rakkaustarinoitten"päähenkilön olevan poliisi:)

  Ainoat mitkä häiritsevät, ovat muutamat yhdyssanavirheet; kahvi kuppi, siro vartaloinen ja perinne piironki. Ne siis tulevat yhteen, ainakin oman tietoni mukaan. Kannattaa tarkistaa jatkossa teksti virheiden varalta:)

  VastaaPoista
 3. tykkäsin! :--) aloitit tarinan mielenkiintoisesti, kun et heti paljastanut roxanan nimeä. minäkin huomasin chrisin sormuksen, ja mietin myös että oliko se tarkoituksella. mutta joo, öö jotkut kuvat olivat ehkä hieman pimeitä, tai sitten näyttöni vääristää.. :D mutta hyvä aloitus, ja jään odottamaan jatkoa! :--)

  VastaaPoista
 4. suuzzi: Kiitos paljon! On todella ihana kuulla että aloitus oli onnistunut ja pidit osasta. :) Hieman pohdin sitä, kuinka tarinan aloittaisin, kun ensimmäinen osa on aina se ehkä hankalin. ;D

  ElluNalle: Hyvä että tykkäsit! Ja kiva että Rox on miellyttävä. :) Ja voi ei! Pahin moka ehkä tuo kahvikuppi. :'D Hyvä että huomasit, niin pääsen pikaisesti korjaamaan nuo! Sen siitä saa kun intoa puhkuen kirjoittaa sormet sauhuten, niin monet yhdyssanat saattaa jäädä erilleen. Lukaisin kyllä tekstin kahteen kertaan läpi ennen julkaisua, enkä osunut noihin. Osuin kuitenkin muutamaan sanaan josta puuttui yksi kirjain. :D Noh, ihminen on sokea omille virheilleen.

  laugh: Voi miten mukava kuulla. :) Kylläpä tulee hyvä fiilis kun saa kuulla että on tykätty. :) Ai oli pimeitä? ahaa hmmhmm.. Jos tarkoitat viimeisiä kuvia, niin ne on ehkä hieman hämäriä kun oli huono valaistus. Pitää muistaa ensikerralla hieman muuttaa valaistusta. :)

  VastaaPoista
 5. Oioioi, tykkäilin!
  Mukaansatempaavaa ja koukuttavaa tekstiä, kirjoita ihmeessä lisääkin. :)
  Tosiaan Rox vaikuttaa mukavalta persoonalta ja on todella kaunis. Ja Chris komea. (Ja aivan ihastuttava miesehdokas Roxille, nää kaksi vaikuttaa sopivan yhteen!)
  Toivottavasti Chris tosiaan on sanojensa mittainen mies ja siitä kuullaan vielä - paljonkin ja hyvissä merkeissä mieluiten! :D
  Maltan tuskin oottaa mitä oot keksiny Roxannen ja tän koko tarinan varalle. Siis jatka ihmeessä kirjoittamista, sulta se sujuu. :)

  -banssu

  VastaaPoista
 6. Kiitos banssu! :) Mukava kuulla että tekstiä on miellyttävä lukea ja hahmot on mieleisiä. :) Itseänikin jännittää mitä kaikkea keksinkään Roxin pään menoksi. ;D Ideoita on valtavasti ja suurin osa sijoittuu hieman pidemmälle seuraaviin osiin. Nyt pitää vaan kehittää hyvä juoni seuraavaan osaan. Kävin pari kuvaa kuvailemassakin jo, mutta jotenkin kaikki naapuruston simit oli minua vastaan niin epäonnistui moni kuvan otto. :D Roxanakaan ei malttanut pysyä paikoillaan kun yritin häntä sijoitella oikeille paikoille. ;D Itsepäinen mimmi.

  VastaaPoista
 7. Todella sujuva aloitusosa. Pidin siitä kovasti. Teit myös ihanan omapeäisen aloituksen.
  Minusta Roxana on tosi kaunis nainen.

  -Onyx

  VastaaPoista
 8. hyvältä vaikuttaa. Juur vasta löysin tarinasi. Yksi (tyhmä)kysymys olisi, tuleeko jossain lisäosassa nettitreffailu mahdollisuus?

  Lukaisempas nyt muutkin osat! Hyvältä vaikuttaa. Minusta mielenkiintoiset lähikuvat olivat kekseliäitä ja sopivat hyvin!

  VastaaPoista
 9. Ihanasti kirjoitettu! Tuo aamukahvikohtaus oli sen verran hyvin toteutettu, että mun alkoi tekee mieli oikeesti kahvia haha :D. Hieno aloitus, jatkan lukemista...

  -Jadeleine aka Jade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla. :) Eikun vaan siis kahvin keittoon. ;DD

   Poista
 10. Siis toi oli aivan upee! Kiva kun kerroit sen Roxanan elämästäkin niin hyvin, voisitko vielä kertoa kaupungin nimen kun itsekkin pelailen näitä sims 3:sia?

  VastaaPoista
 11. Siis toi oli aivan upee! Kiva kun kerroit sen Roxanan elämästäkin niin hyvin, voisitko vielä kertoa kaupungin nimen kun itsekkin pelailen näitä sims 3:sia?

  VastaaPoista